Навлизаме в празничния сезон и какъв по-добър момент от този да обогатя своето портфолио от продукти. Една от най-продаваните ми услуги „Бизнес портрет“ е време да се сдобие с нов вариант. Радвам се, че ще мога да откликна на предпочитанията на много клиенти и на трансформиращия се и динамичен пазар на труда с новия продукт „Бизнес портрет мини“. Той е за клиенти, на които стандартната бизнес портрет услуга им се струва overkill, защото не им трябват цели 8 кадъра, не им се снима в едночасова фотосесия, и са склонни да получат по-малко, но и на по-ниска цена.

С „Бизнес портрет мини“ клиентите на Vassileo вече могат да получат 3 кадъра след бърза 20-минутна фотосесия в студиото. Тази услуга се предлага само в студиото поради нейната краткотрайност и прилежаща логистика. Клиентите, които желаят бизнес портрет в домашни условия имат на разположение стандартната услуга с 8 кадъра.

Мотото на новата мини услуга е „Quick, but not dirty!”, а именно получавате същото качество и консистентност просто в умален вариант откъм цена и количество. Стандартната онлайн галерия за даунлоуд и споделяне също е включена, но с валидност от 3 месеца, вместо 1 година.

Тази услуга, както всяка нова, е в експериментална фаза за няколко месеца. Надявам се, че ще има интерес и тя ще остане за постоянно. А ако се чудиш дали има смисъл човек да инвестира в бизнес портрет, под този текст има линк към моята блог статия по тази тема. До скоро!