Принт

В нашия дигитален свят хартиените спомени губят от предишната си магия, когато във фотоапарата си имахме място само за 36 снимки и съзерцаването на всяка една проявена на хартия беше свързано с немалка доза вътрешно вълнение. Искам това вълнение да бъде част от услугата, която предлагам. Затова с всяка фотосесия има включен определен брой принтирани кадри, които да може да се пипнат, да се поставят някъде, било в рамка, или просто на стъклената секция на баба и дядо.

Фотокниги


Vassileo предлага фотокниги от най-високо качество от типа Layflat със 75 години гаранция за запазване на цветовете. Фотокнигите са с твърди страници и корици. Съхранете най-съкровените си спомени или подарете на любим човек! Към фотокнигата може да се поръча подаръчна кутия с превъзходно качество. Тук ще намерите ориентировъчни цени за формати и размери. Време за изработка и доставка: около 2 седмици. Попитайте за допълнителни опции като по-твърди страници, ватирани корици и други! С радост ще Ви покажа мостри при нашата среща.

Принтове с всяка фотосесия


Всяка фотосесия включва определен брой висококачествени принтове размер 10х15 см. Налични са и други размери. Разгледайте магазина към Вашата галерия. За мен е важно първата среща с хартиените копия на спомените Ви да бъде едно запомнящо се изживяване.

Фотокниги и принтове можете да поръчате директно от вашата клиентска галерия

Налични са и други продукти като принтове в различни формати, снимки в рамка, календари и дипляни.