Принт

В нашия дигитален свят хартиените спомени губят от предишната си магия, когато във фотоапарата си имахме място само за 36 снимки и съзерцаването на всяка една проявена на хартия беше свързано с немалка доза вътрешно вълнение. Искам това вълнение да бъде част от услугата, която предлагам. Затова с всяка фотосесия има включен определен брой принтирани кадри, които да може да се пипнат, да се поставят някъде, било в рамка, или просто на стъклената секция на баба и дядо.

Принтове

спомени, които да докоснеш

Фотокниги


Vassileo предлага фотокниги от най-високо качество от типа Layflat със 75 години гаранция за запазване на цветовете. Фотокнигите са с твърди страници и корици. Съхранете най-съкровените си спомени или подарете на любим човек! Към фотокнигата може да се поръча подаръчна кутия с превъзходно качество. Тук ще намерите ориентировъчни цени за формати и размери. Време за изработка и доставка: около 2 седмици. Попитайте за допълнителни опции като по-твърди страници, ватирани корици и други! С радост ще Ви покажа мостри при нашата среща.

Фотокнига 19х28 см, 26 страници

Фотокнига 15х21 см, 26 страници


Малка, но ефектна! Това е най-бюджетният избор за фотокнига и присъства в някои от пакетните предложения.

Принтове с всяка фотосесия


Всяка фотосесия включва определен брой висококачествени принтове размер 10х15 см. За мен е важно първата среща с хартиените копия на спомените Ви да бъде едно запомнящо се изживяване.

Спомени на момента

принтове на място

Възползвайте се от възможността да получите хартиени принтове формат 10х15 см още по време на събитието. Подарете на часа спомени на вашите роднини и гости или просто запазете за вас снимки, които още същия ден да поставите на видно място у дома. Това е възможно с моят мобилен принтер, който винаги нося на събития.

Фотокниги и принтове можете да поръчате директно от вашата клиентска галерия

Налични са и други продукти като принтове в различни формати, снимки в рамка, календари и дипляни.