Имоти - витруална реалност


Заснемане на виртуални разходки на имота, който искате да продадете, отдадете под наем или просто да покажете. Разполагаме с нужната техника за заснемане на пространства като апартаменти, заведения, магазини, къщи, вили и всякакви помещения в 3D и създаване на качествени виртуални разходки с различен брой точки. Получавате обработени 3D файлове и линк с виртуална разходка на Вашия имот, който да публикувате онлайн.

Пакети

Старт

Подходящ за апартаменти до 80 м2 и малки имоти. Включва до 5 точки на заснемане, 5 обработени 360° снимки. Виртуална разходка с навигация към различни точки. Време за доставка 10 работни дни.

195 лв.

Екстра

Подходящ за апартаменти до 120 м2 и средно големи имоти. Включва до 10 точки на заснемане, 10 обработени 360° снимки. Виртуална разходка с навигация към различни точки. Време за доставка 10 работни дни.

350 лв.

Премиум

Подходящ за помещения с голяма квадратура, по-големи имоти. Включва до 20 точки на заснемане, 20 обработени 360° снимки. Виртуална разходка с навигация към различни точки. Време за доставка 10 работни дни.

550 лв.

Въпроси и отговори...

Работите ли извън София?

Как да знам колко точки на заснемане са необходими и и кой пакет да избера?

Нито един от 3-те пакета не покрива това, което искам...

Издавате ли фактури на фирми?

Въпроси и отговори...

Работите ли извън София?

Да. Мога да заснема Вашия имот и ако е извън София. За ангажимент в рамките на гр. София приемам всичко до границата на Околовръстен път. За локации извън София таксувам пътни разходи в размер на 1,20 лв. на километър и 50% капаро от общата цена.

Как да знам колко точки на заснемане са необходими и и кой пакет да избера?

За помещение 10 до 20 м2 е достатъчна 1 точка на заснемане. По принцип за всяко помещение е необходима минумум 1 точка на заснемане, дори и то да е 1 м2. За големи пространства важи правилото, че колкото повече точки на заснемане, толкова по детайлна ще бъде разходката и кадрите.

Нито един от 3-те пакета не покрива това, което искам...

Моля, свържете се с мен, за да изготвя индивидуална оферта за Вашите нужди. Възможен е по-голям брой точки на заснемане или оферта между пакетите Екстра и Премиум.

Издавате ли фактури на фирми?

Да. При поръчки от фирми издавам фактури и извършвам поръчката при 100% плащане преди заснемането. Цените на сайта са крайни, тъй като не се начислява ДДС.