Оттук можете удобно онлайн да закупите или заявите ваучер за желана от Вас сума или услуга. Вижте как може да стане това.

Хартиен или дигитален?

Можете да получите дигитален ваучер веднага чрез сигурно плащане онлайн. Вижте бутона долу, който ще Ви отведе към дигиталните ваучери. Ако желаете хартиен ваучер той може да бъде заплатен в брой, по банков път или онлайн с карта.

Хартиен? Няма проблем!

За заявка на хартиен ваучер моля ползвайте формата за контакт долу. В рамките на 2 работни дни след получено плащане ще Ви изпратя ваучера по куриер до офис на Еконт/Спиди или адрес. Ако сте избрали кешово плащане на ваучера сумата ще бъде начислена като наложен платеж. Възможно е и лично взимане от моето студио или от Младост 1. При лично предаване можете да платите освен в брой и с карта.

Въпроси? Пишете ми!

Вижте общите условия на края на тази страница. Там ще намерите и дизайна на хартиения ваучер, за да знаете как изглежда. Възможно е поставяне на кратко персонализирано послание на хартиения ваучер. Използвайте формата за контакт долу за Вашите въпроси или желания.

Дигитален ваучер!

Изцяло онлайн!

Изключително бързо и лесно закупуване на ваучер изцяло онлайн, без хартия, без да излизате от вкъщи. Заявете ваучерът тук. Подарете го в съобщение или го разпечатайте сами. Кодът на ваучера ще бъде активен и може да се използва веднага на страницата за резервации. Бързо и лесно!

Към ваучерите

Така изглежда хартиеният ваучер

Общи условия

Ваучер може да бъде издаден за сума (минималната е 150 лв.) или за услуга. Ако е издаден за сума той може да се използва за всички услуги и пакети на сайта. Ваучерите са с валидност 12 месеца от датата на закупуването. Ако желаете да направите подарък за конкретна услуга (фотосесия, бизнес портрет и т.н.) или повод (например за заснемане на кръщене или бал), ваучерът може да бъде използван само за нея. Валидността е отново 12 месеца. Връщане и замяна на ваучерите са изключени. Изтекли ваучери не могат да бъдат осребрени!

За плащания по банков път

Банкова сметка: Вассилео ЕООД | IBAN: BG04INTF40015042139992 | BIC: INTFBGSF

Желаете хартиен ваучер или имате въпрос? Пишете ми тук!

Ако искате ваучер за сума, изберете последната опция и отидете на следващия въпрос

Посочете желаната сума на ваучера (мин. 100 лв.)

Посочете как ще платите

Посочете желан адрес или име на офис на Еконт/Спиди

Тук можете да оставите коментар, както и да попълните информацията, която желаете да бъде изписана на ваучера: от кого и за кого е подаръкът, както и кратко послание/пожелание (ако желаете).