Ваучер за фотографска услуга

Оттук можете удобно онлайн да закупите или заявите ваучер за желана от Вас сума или услуга. Вижте как може да стане това в три лесни стъпки.

Избор и заплащане

Изберете желаният от Вас ваучер долу и просто кликнете върху картинката. Ще бъдете пренасочени към сайт за сигурни онлайн плащания, където можете да платите сумата с ваша дебитна или кредитна карта без допълнителна такса. Ако желаете кешово плащане, моля пропуснете тази стъпка и минете на следващата.

Свържете се с мен

След направено плащане моля свържете се с мен чрез формата за контакт на края на тази страница. Ако желаете плащане в брой посочете какъв ваучер желаете да закупите. Моля попълнете грижливо своите данни, за да мога да отнеса плащането към Вашата поръчка. Моля посочете адрес за доставка на ваучера.

Доставка

В рамките на 2 работни дни след получено плащане ще Ви изпратя ваучера по куриер до офис на Еконт/Спиди или адрес. Ако сте избрали кешово плащане на ваучера сумата ще бъде начислена като наложен платеж. Възможно е и лично взимане от моето студио или района на Младост 1. При лично предаване можете да платите освен в брой и с карта.

Общи условия

Ваучер може да бъде издаден за сума (минималната е 100 лв.) или за услуга. Ако е издаден за сума той може да се използва за всички услуги и продукти на сайта (принтове и фотокниги). Ваучерите са с валидност 12 месеца от датата на закупуването. Ако желаете да направите подарък за конкретна услуга (фотосесия, бизнес портрет и т.н.) или повод (например за заснемане на кръщене или бал), ваучерът може да бъде използван само за нея. Валидността е отново 12 месеца с изключение на ваучерите за Коледни фотосесии, които важат от 1. ноември на годината на закупуване до 31. януари на следващата година.

За плащания по банков път

Банкова сметка: Вассилео ЕООД | IBAN: BG04INTF40015042139992 | BIC: INTFBGSF

Дигитален ваучер!

Изцяло онлайн!

Изключително бързо и лесно закупуване на ваучер изцяло онлайн, без хартия, без да излизате от вкъщи. Заявете ваучерът тук. Платете чрез линковете горе или чрез линка, който ще Ви изпратя и до няколко часа ще получите ваучерът с уникален код на своя имейл адрес. Подарете го в съобщение или го разпечатайте сами. Кодът на ваучера ще бъде активен и може да се използва веднага на страницата за резервации. Бързо и лесно!

Ако искате ваучер за сума, изберете последната опция и отидете на следващия въпрос

Посочете желаната сума на ваучера (мин. 100 лв.)

Посочете как ще платите

Посочете желан адрес или име на офис на Еконт/Спиди

Тук можете да оставите коментар, както и да попълните информацията, която желаете да бъде изписана на ваучера: от кого и за кого е подаръкът, както и кратко послание/пожелание (ако желаете).