Какво е "личен бранд"?


"Личният бранд е широко признато и до голяма степен еднообразно възприятие или впечатление за индивид въз основа на техния опит, експертиза, компетенции, действия и/или постижения в рамките на общност, индустрия или пазара като цяло."

Какво е "личен брандинг"?


"Съзнателното и умишлено усилие да се създаде и повлияе на общественото възприятие на индивида, като се позиционира като авторитет в своя бранш, издига се доверието им и се диференцира от конкуренцията, за да се развие в крайна сметка кариерата им, да се увеличи кръгът на влияние и да има по-голямо въздействие."

Защо фотография за личен брандинг?


Вашите изображения са начин да покажете всичко от личния си стил, процеса, през който преминавате с всеки клиент, и възможност да покажете, че сте авторитет във вашия бизнес. Вашите снимки променят не само външния вид, но и цялостното изживяване на клиентите ви, когато браузват вашия уебсайт. Това може да бъде един мощен инструмент за онлайн позициониране на собственици на бизнес и предприемачи.


Като собственик на бизнес можете също да използвате своите изображения, за да изграждате взаимоотношения и да създавате въздействие чрез истории. Маркетингът на съдържание е лесен, когато получавате изображенията, от които се нуждаете. Целта ми е да направя за вас намирането на правилните активи лесно, така че хората да запомнят вас и вашия бизнес.Как изображенията ще допринесат за развитието на бизнеса ми?


Хората казват, че съдържанието е цар. Е, фотографията с лична марка е черешката отгоре, когато става въпрос за създаване на съдържание. Проучванията показват, че добавянето на снимка към текст, реклами или уебсайта ви увеличава честотата на кликване с десетки проценти. Човек е по-вероятно да спре скролването си във Фейсбук или други социални мрежи, когато види включени изображения.

Ако искате да ви забележат, трябва да използвате изображения навсякъде. Ето защо персонализираните снимки показват преживяването на вашите потенциални клиенти, независимо дали искате да се представите като забавна личност или като професионалист в процес на работа. С една фотосесия можете да подобрите всички точки за контакт с вашия уебсайт, целеви страници, реклама или маркетингови материали.

Процесът


Планирането на фотосесия за личен бранд за собственици на бизнес започва с въпросник, който ще ми помогне да разбера вашата история, за да може вашият личен бранд с изображения да работи за вас по начин, който резонира с вашите клиенти. Разбира се, улавяйки вашите продукти или услуги, инструменти за търговия, срещи, семинари, вашето семейство, аз ще се постарая продуктът да се вписва в стратегията ви всеки път.


Може да включите реквизит, който ще ви позволи лесно да разкажете история или да споделите професионална фотография. Искам да имате снимки, достойни за списание, пълни с истории от вашия бизнес.

Комерсиално използване на кадрите


След получена фотографска услуга, вие ставате собственик на лиценза на снимките за търговска употреба. Не изисквам да ме споменете като автор при използване на вашата фотосесия за брандиране, освен ако изображението не е публикувано извън вашите платформи. Целта е да се създадат реализации на продажби за вашия малък бизнес, а не за мен. След като получите кадрите, имате картбланш да редактирате, добавяте светлина, цвят, текст или филтри, за да съответстват на вашата марка и маркетинг. Единственото ограничение е, че не можете да предоставяте или продавате изображенията на други фирми. Мои клиенти са използвали изображенията, които са получили на билбордове, съобщения за пресата и своята бизнес страница. За да бъде всичко коректно, и за спокойствие на двете страни, при предлагането на този продукт изисквам подписване на договор за фотографска услуга.


Цени и пакети

Личен брандинг мини

- Заснемане в студио или локация по избор в София
- 8 дигитални кадъра формат JPEG с висока резолюция и художествена обработка (включен ретуш на лице).
- Онлайн галерия за 1 година
- Фотографски договор с права за комерсиално използване на кадрите.

190 лв.

Личен брандинг старт

- Заснемане в студио или локация по избор в София
- 15 дигитални кадъра формат JPEG с висока резолюция и художествена обработка (включен ретуш на лице).
- Онлайн галерия за 1 година
- Фотографски договор с права за комерсиално използване на кадрите.

240 лв.

Личен брандинг екстра

- Заснемане в студио или локация по избор в София
- 25 дигитални кадъра формат JPEG с висока резолюция и художествена обработка (включен ретуш на лице).
- Онлайн галерия за 1 година
- Фотографски договор с права за комерсиално използване на кадрите.

330 лв.