Electric Roxy


Те са глем метъл банда сформирана през 2020 година. С Алекс (бас) се познаваме отдавна, сега срещнах и останалата част от групата Томи (вокал/китара), Борислав (ударни) и Джими (китара). Правят страхотна авторска музика и дойдоха в студиото, за да заснемем промо кадри за новия им сингъл.

Electric Roxy съчетава хард рок и глем метъл в енергична амалгама, напомняща за сцената от 80-те години в Лос Анджелис, както и модерни звуци в тяхната музика. Те са издали пет сингъла, едно EP и два музикални видеоклипа. Момчетата са подгрявали за Dino Jelusick, Frank Pane, Глен Хюз, Infected Rain и много други.

За първи път снимам рок банда и то в студиото. Успяхме да се събрем всички в малкото ми пространство и направихме страхотни кадри. Момчетата нямаха нужда от насоки как да позират. Те просто were doing their thing, както се казва. Снимахме на светъл и тъмен фон. Студийното осветление си свърши работата и за около час и нещо кадрите бяха във фотоапарата. Паралелно с това бях разположил две камери, които да снимат видео и целия процес, за да направим готин behind the scenes клип. Алекс ми предложи да използвам за озвучаване на клипа новото им парче "Taste Me" и аз веднага се съгласих.


Do you wanna get rocked? :)