Тези дни заснех промо видео и вече мога да ви го покажа: новото студио на Vassileo.

На 1-ви етаж в „Сити Пойнт“ в Младост 1А, новото пространство не е нещо грандиозно, но е аранжирано с много любов. Не на последно място любов към функционалността. Студиото е по-голямо от предишното в РУМ Младост и предлага повече възможности. Две площи за заснемане с две фонови системи, възможност за по-обширен коледен декор, по-добро амбиентно осветление и като цяло по-представителен вид, намирайки се в сграда ново строителство.


Друг голям плюс е, че този път за разлика от предишния търговски център разполагам с денонощен достъп и са възможни и късни фотосесии извън работното време на центъра. Едно ограничение на предишната локация беше работното време до 20:00 часа и до 16:00 часа в неделя.  И за да продължа да ви звуча като брокер на имоти: мястото е комуникативно, на централната артерия на Младост – бул. Ал. Малинов.


Нямам какво повече да добавя, освен че отново ви чакам на прясно сварено кафе...или капучино!. Зоната за клиенти е отново тук с удобното малко диванче с директен изглед към процеса на заснемане. А за малките (и големи) пак са налице безкрайни количества шоколадови бонбони „Мерси“.


Защото за всичко, което правя с фотографията и за всички мои клиенти аз мога да съм само благодарен!


Очаквам ви!