Рождество отново е на прага. Годината на „новото нормално“ (която си беше ненормална отвсякъде) си отива и остава да видим дали настроенията ще се влеят и в новата 2021. Една от големите емоции за мен тази година беше отварянето на фотографското ми студио, цялата суматоха около обзавеждането и декорирането и посрещането на първите клиенти. И сега, за идващите празници, последните седмици преминаха в трескавата му подготовка за тематични фотосесии. За периода от 1-ви ноември до края на януари ще имам удоволствието да предлагам на своите клиенти коледни сесии. Ще може да се избира между два ценови пакета, като единствената разлика ще бъде в броя обработени кадри за получаване. Повече информация може да получите в раздела „Предложения“ на сайта. Разбира се, ще бъдат налични и ваучери за коледна фотосесия за тези, които искат да подарят.


По отношение на коледен декор, те са три и беше истинско предизвикателство предвид ограниченото пространство, но всичко си дойде на мястото и вече са готови за работа.


За съжаление живеем в реалността на Ковид и предпазните мерки са нещото, което обуславя голяма част от ежедневието ни. В студиото е помислено и за това. Налице е дезинфектант, течаща вода и допълнителни маски (ако посетител, който няма да се снима не си носи). След всяка фотосесия се дезинфектира, а аз също ще съм с маска през цялото време.


За мен е от огромно значение клиентите да се чувстват добре и да им е уютно - нещо много важно, особено през зимния сезон. В тази връзка студиото разполага с немалък избор от топли напитки и разбира се – минерална вода.

Но да се върнем на празниците.

Аз и семейството ми вече сме в коледно настроение след като първи изпробвахме новия коледен декор. Беше една забавна фотосесия, кадри от която можете да видите на сайта. Ранните записвания за коледна фотосесия 2020 вече са достъпни през формата за резервации. Нека празничните емоции започнат сега!