Ваучер за фотографска услуга

Оттук можете удобно онлайн да закупите или заявите ваучер за желана от Вас сума или услуга. Вижте как може да стане това в три лесни стъпки.

Избор и заплащане

Изберете желаният от Вас ваучер долу и просто кликнете върху картинката. Ще бъдете пренасочени към сайт за сигурни онлайн плащания, където можете да платите сумата с ваша дебитна или кредитна карта без допълнителна такса. Ако желаете кешово плащане, моля пропуснете тази стъпка и минете на следващата.

Свържете се с мен

След направено плащане моля свържете се с мен чрез формата за контакт на края на тази страница. Ако желаете плащане в брой посочете какъв ваучер желаете да закупите. Моля попълнете грижливо своите данни, за да мога да отнеса плащането към Вашата поръчка. Моля посочете адрес за доставка на ваучера.

Доставка

В рамките на 2 работни дни след получено плащане ще Ви изпратя ваучера по куриер до офис на Спиди за моя сметка. Ако желаете доставка до врата или доставка с Еконт, куриерската услуга ще бъде за Ваша сметка. Ако сте избрали кешово плащане на ваучера сумата ще бъде начислена като наложен платеж.

Общи условия

Може да бъде закупен и индивидуален ваучер на желана от Вас сума, като минималната е 50 лв. Ваучерите са с валидност 12 месеца от датата на закупуването и сумите по тях могат да се използват за всички услуги и продукти на сайта (принтове и фотокниги). По желание на клиента, на ваучера може да пише за какво е купен, както са посочени категориите долу. Пликът, който ще получите ще съдържа освен ваучера и касова бележка и/или фактура (ако такава е необходима). Платежният документ към ваучера трябва да бъде предоставен заедно с него при осребряването на ваучера.

За плащания по банков път

Банкова сметка: Вассилео ЕООД | IBAN: BG04INTF40015042139992 | BIC: INTFBGSF

НОВО!!! Персонализирана дигитална картичка!

Сега за 10 лв!

Направете своя подарък още по-вълнуващ като добавите персонализирана дигитална картичка със собствена онлайн страница, препратка към която ще бъде добавена към ваучера като код за сканиране. Изберете от 6 дизайна, добавете Вашето послание, снимка, видеоклип или музика. Щадете околната среда като предпочетете дигиталното пред хартията и оберете точките за най-ефектен подарък! Заявете във формата долу и одобрете изгледа преди да платите с бутона тук.

Закупете дигитална картичка тук

Посочете желаната сума на ваучера

Посочете как ще платите

Можете да поръчате и на по-късен етап

Посочете желан адрес или име на офис на Спиди или Еконт