Ваучер за фотографска услуга

Оттук можете удобно онлайн да закупите или заявите ваучер за желана от Вас сума или услуга. Вижте как може да стане това в три лесни стъпки.

Избор и заплащане

Изберете желаният от Вас ваучер долу и просто кликнете върху картинката. Ще бъдете пренасочени към сайт за сигурни онлайн плащания, където можете да платите сумата с ваша дебитна или кредитна карта без допълнителна такса. Ако желаете кешово плащане, моля пропуснете тази стъпка и минете на следващата.

Свържете се с мен

След направено плащане моля свържете се с мен чрез формата за контакт на края на тази страница. Ако желаете плащане в брой посочете какъв ваучер желаете да закупите. Моля попълнете грижливо своите данни, за да мога да отнеса плащането към Вашата поръчка. Моля посочете адрес за доставка на ваучера.

Доставка

В рамките на 2 работни дни след получено плащане ще Ви изпратя ваучера по куриер до офис на Еконт/Спиди за моя сметка. Ако желаете доставка до врата, куриерската услуга ще бъде за Ваша сметка. Ако сте избрали кешово плащане на ваучера сумата ще бъде начислена като наложен платеж.

Общи условия

Ваучер може да бъде издаден за сума (минималната е 100 лв.) или за услуга. Ако е издаден за сума той може да се използва за всички услуги и продукти на сайта (принтове и фотокниги). Ваучерите са с валидност 12 месеца от датата на закупуването. Ако желаете да направите подарък за конкретна услуга/повод, ваучерът може да бъде използван само за нея. Валидността е отново 12 месеца с изключение на ваучерите за Коледни фотосесии, които важат до 31. Януари и максимум 6 месеца. Пликът, който ще получите ще съдържа освен ваучера и касова бележка и/или фактура (ако такава е необходима).

За плащания по банков път

Банкова сметка: Вассилео ЕООД | IBAN: BG04INTF40015042139992 | BIC: INTFBGSF

НОВО!!! Персонализирана дигитална картичка!

Сега за 10 лв!

Направете своя подарък още по-вълнуващ като добавите персонализирана дигитална картичка със собствена онлайн страница, препратка към която ще бъде добавена към ваучера като код за сканиране. Изберете от 6 дизайна, добавете Вашето послание, снимка, видеоклип или музика. Щадете околната среда като предпочетете дигиталното пред хартията и оберете точките за най-ефектен подарък! Заявете във формата долу и одобрете изгледа преди да платите с бутона тук.

Закупете дигитална картичка тук

Ако искате ваучер за сума, изберете последната опция и отидете на следващия въпрос

Посочете желаната сума на ваучера (мин. 100 лв.)

Посочете как ще платите

Можете да поръчате и на по-късен етап

Посочете желан адрес или име на офис на Еконт/Спиди

Тук можете да оставите коментар, както и да попълните информацията, която желаете да бъде изписана на ваучера: от кого и за кого е подаръкът, както и кратко послание/пожелание (ако желаете).