Коледни фотосесии 2023!

Тази година отново в периода от началото на ноември до средата на януари имам удоволствието да ви предложа тематични фотосесии за коледните празници. Снимки на декор 2023 ще можете да видите в дъното на тази страница през октомври. Тази година декорите ще бъдат 2, изцяло 3D. Изберете от два пакета коледни сесии, като единствената разлика е в броя кадри. Продължителността на всяка сесия е около 45 мин. до максимум 1 час. Избирате онлайн кадрите, които желаете да бъдат обработени и да получите. Ще получите галерия за селектиране до максимум 3 дни след фотосесията. След всяка фотосесия студиото се дезинфектира, а ако желаете да се снимате с обувки моля носете чифт чисти такива. Има възможност и за преобличане, така че може да носите и повече от един аутфит. Разбира се, съществуват и вариантите фотосесията да се проведе във вашия дом или навън при наличие на сняг (пакетите и цените са същите). Формата за резервации е отворена (пряк път на края на тази страница). Аз ще имам грижата да се чувствате уютно и фотосесията да бъде едно приятно изживяване. 

Очаквам ви!

Маратон Коледна Магия!

Само на 18-ти и 19-ти ноември


Запазете коледните усмивки на Вашето семейство в няколко качествени празнични кадъра.


  • Времетраене: до 30 минути
  • Два 3Д декора
  • 8 обработени кадъра (избирате ги Вие)
  • Допълнителни кадри на цена от 9 лв. за кадър
  • Онлайн галерия за 3 месеца
  • Доставка на кадрите: до 15 декември
  • Цена: 95 лв.
Общи условия: Заплащане на 100% при резервация. Канселация и смяна на часа възможни до 24 часа преди сесията.

Коледна Томбола!

Спечели гифт карта на стойност 50 лв.

Тази година отново провеждам томбола преди Коледните сесии с възможност трима от вас да спечелят гифт карта за магазина на Vassileo! Повече информация и участие чрез бутона отдолу.

Участвай!

Предложения Коледа 2023

Коледна Фотосесия 15

- Включени 15 дигитални кадъра
- Включена художествена обработка и ретуш
- Включени 15 принта 10х15 см и тяхната доставка по куриер
- Онлайн галерия с валидност 1 година
- Доставка в рамките на 10 работни дни
- Допълнителни кадри на цена от 9 лв. за брой

170 лв

Коледна фотосесия 25

- Включени 25 дигитални кадъра
-Включена художествена обработка и ретуш
- Включени 25 принта 10х15 см и тяхната доставка по куриер
- Онлайн галерия с валидност 1 година
- Доставка в рамките на 10 работни дни
- Допълнителни кадри на цена от 9 лв. за брой

225 лв

Добавка "Коледен Експрес"

Получете вашите Коледни кадри с експресна поръчка до 3 дни след направена селекция. Добавилите тази опция при резервация ще получат галерия за селектиране до 24 часа след фотосесията. Така Вашите празнични спомени ще са при Вас до 4 дни след фотосесията!

80 ЛВ

Добавете към Вашата фотосесия!


Тази година към коледните сесии предлагам отново календари и албум "Коледни спомени". Ако заявите тези продукти при резервация или при процеса на избор на кадри ще ги получите с безплатната доставка заедно с принтовете, които са включени с всеки пакет.

Коледни спомени


През 2023 отново можете да получите 5 допълнителни кадъра към всяка сесия, отпечатани на хартия формат 13х18 см в красива папка. Цената на комплекта е 25 лв. Подарете или запазете! Ако желаете да закупите 5-те кадъра и в дигитален формат, можете да направите това на преференциална цена от 6 лв. за кадър (вместо 9 лв.) Можете да добавите пакет "Коледни спомени" при резервиране, или да закупите по-късно.

Календар за Коледа


С любим кадър или кадри от Вашата Коледна сесия и тази година можете да поръчате календар за 2024 година със снимка формат А4 и удобна халка за закачване. Ако заявите календар още при резервация, го получавате на цена от 10 лв. (вместо 12 лв).

Очаквайте през октомври кадри с декор 2023