Коледна фотосесия от Vassileo


Тази година в периода от началото на ноември до края на януари имам удоволствието да ви предложа тематични фотосесии за коледните празници. Декорът е готов и ви очаква, а под този текст можете да видите каква визия може да се получи като краен резултат. Оставям изборът на гардероб изцяло на вас като само ще добавя няколко кратки насоки: топли дрехи като за сезона и нека властват коледните цветове. Можете да изберете от два пакета коледни сесии, като единствената разлика е в броя обработени кадри, които ще получите.


След всяка фотосесия студиото се дезинфектира, а ако желаете да се снимате с обувки моля носете чифт чисти такива. Има възможност и за преобличане, така че може да носите и повече от един аутфит. В студиото е наличен дезинфектант за ръце, който можете да използвате по всяко време, както и при влизане и напускане.


Разбира се, съществуват и вариантите фотосесията да се проведе във вашия дом

или навън при подходящо време и наличие на сняг.Можете да използвате бутона долу, за да резервирате час. Аз ще имам грижата да се чувствате уютно и фотосесията да бъде едно приятно изживяване.Очаквам ви!


Цени и пакети Коледа 2020

Коледна Фотосесия 15

- Включени 15 дигитални кадъра
- Включени 15 принта 10х15 см
- Онлайн галерия с валидност 1 година
- Доставка в рамките на 10 работни дни
- Допълнителни кадри на цена от 10 лв. за брой

145 лв

Коледна фотосесия 25

- Включени 25 дигитални кадъра
- Включени 25 принта 10х15 см
- Онлайн галерия с валидност 1 година
- Доставка в рамките на 10 работни дни
- Допълнителни кадри на цена от 10 лв. за брой

195 лв